HUNGRY JAKE

HUNGRY JAKE Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 768 beoordelingen
4 jun 2020 om 22:31 Om 20:00 besteld en 20:30 was het er. 3x eerder besteld en hetzelfde probleem 1x gehad.. helaas! Wel super lekker eten maar jammer van de onjuiste bezorgtijden
4 jun 2020 om 20:47 Best burger in town!
4 jun 2020 om 20:19 op tijd en echt super lekker. goede stoere burgers top
4 jun 2020 om 8:10 In 1 woord echt geweldig! Super hamburger en was nog goed heet. Ik ga vaker bestellen
3 jun 2020 om 1:54 Heb je zin in een zeer goede hamburger met zelfgemaakte, goed gezouten frietjes? Deze plek is daar een absolute aanrader voor. Vriendelijke eigenaar is een bonus
2 jun 2020 om 22:27 Prima burger!
31 mei 2020 om 3:28 Heerlijke bacon & cheese burger gegeten met fantastische friet!! Het kan dus wél.
30 mei 2020 om 22:13 De 1e x dat ik hier bestelde duurde het helaas heel lang, maar toen de hamburger eenmaal kwam en de eerste hap nam was ik dat zo vergeten!!! Inmiddels meerdere keren besteld! Want ze zijn de allerbeste!!!!
30 mei 2020 om 20:24 We hebben weer heerlijk gegeten! Helaas moesten we wel bijna een uur wachten terwijl ik om 17.10 uur een bestelling maakte die ik om 18.15 uur geleverd wilde hebben. Ze hadden even kunnen bellen. Het was qua eten zeker wel het wachten waard.
29 mei 2020 om 23:14 Nieuwe maar goed ervaring rijker. Heerlijke hamburger en frietjes. Het wordt later bezorgd dan aangegeven, misschien het tijdstip van leveren aanpassen?
28 mei 2020 om 23:36 Super tasty, delivered on time with a smile. Great service!
28 mei 2020 om 23:03 Heerlijk weer zoals altijd en goed op tijd :)